Farsangi bál 2018. február 16.

Farsangoltunk

 

A „hivatalos” farsangi időszakból kicsit kicsúszva, de annál nagyobb lelkesedéssel készültünk hagyományos jelmezbálunkra, melyet idén február 16 – án 14 órai kezdettel tartottunk.

Rendezvényünket a Petőfi Művelődési Ház nagytermében kezdtük, ahol a Magyar László által rögtönzött remek kis kifutón először az alsó tagozatos gyerekek vonultak fel. A szebbnél szebb jelmezekbe bújt nebulók bemutatkozása után a felső tagozatosok vidám jelenetei következtek. Láthattunk tornabemutatót, szuperhősöket, táncpárbajt, de azt is megtudhattuk, hogy ki lopta el a piros – fehér biciklit, meg hogy hány Béla fér meg egymás mellett egy műszakban illetve a színpadon.

A felvonulás után a mulatság iskolánkban folytatódott. Az ebédlőben finomságok és innivaló várta az éhezőket. A tornateremben ügyességi játékokat próbálhattak ki a vállalkozó kedvű bálozók, a selfie – falnál pedig Adrienn néni fotózott kicsiket – nagyokat egyaránt. A zsibongóban pedig szólt a zene és folyt a tánc, nem akármilyen extrákkal: színes fényekkel, kivetítővel és szappanbuborék – esővel, ami Kovács János érdeme! De nem maradhatott el a szokásos zsákbamacska és tombola sem. A sok – sok nyereményt 17 órakor sorsoltuk. A fődíj is elkelt, ami egy Varga Károlyné által készített meseszép (és biztosan csuda finom) torta volt. A mulatozás 18 óráig tartott. Szerencsére a „buli után a takarítás” programra is akadtak önként jelentkezők.

Ezúton szeretnénk megköszönni Mindenkinek, aki segített rendezvényünk sikeres lebonyolításában: a fergeteges diszkót Kovács Jánosnak, a rengeteg tombola – és büfébeli felajánlást a kedves szülőknek, a segítséget a Szülői Szervezet tagjainak, a Petőfi Művelődési Ház dolgozóinak, a Diákönkormányzat tagjainak, az öregdiákoknak és végül, de nem utolsó sorban iskolánk pedagógusainak és technikai dolgozóinak.

A rendezvényen készült fotók itt megtekinthetők.